DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

максо със спиид ли е или не

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
mightyone

Брой мнения : 48

максо със спиид ли е или не Empty
ПисанеЗаглавие: максо със спиид ли е или не   максо със спиид ли е или не Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 4:14 pm

Така снимките са направени една след друга в рамките на няколко секунди ето тука се вижда как сам трагнал кам него да го килна само че неможах защото изчезна
http://picbg.net/img.php?file=f2c8d9f720f85be5.jpg
и се появи тука
http://picbg.net/img.php?file=5c01370f88920dfd.jpg
спокойно можете да видите моите кординати и на 2те снимки разликата е минимална поне за мен де той е от бързите и скача по бая
другото което е на 2рата снимка се вижда че едновременно тича и варти с меча еми аз пробвах ама колкото и да се опитвах неможах хем да тичам хем да варта виж да хода и да варта горе доло го докарах може да се получи тоя ефект
та така админа може да каже неговото виждане на нещата
Върнете се в началото Go down
makso

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: максо със спиид ли е или не   максо със спиид ли е или не Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 4:21 pm

Pacienteeeeee

еии мойто момчеее плашиш ме Maaa FacKaa..
дай по спокойно явно ти лагва и аз сам така сигурно е от нета на админа или незнам ти ме киллваш но аз не те виждам ..

Случея аз кво тряяше да те снимам и да кажа че си хак?
То не си само ти де мн хора ме киллват и незнам от каде умирам и на мен са ми казвали че аз сам ги киллвал и те не са ме виждали.
това е най-вече на Arrow

секи си го талкува различно
By:makso

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
mightyone

Брой мнения : 48

ПисанеЗаглавие: Re: максо със спиид ли е или не   максо със спиид ли е или не Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 4:24 pm

казах ти неми обеснявай ти на мене знам и за лаг знам и за виждане и невиждане но това няма нищо общо аз квото сам видял съм го написал за мене си с спиид хак и неме вълнуват оправданията ти чакаме админа той ще си каже дали му е от лага на нета Shocked Laughing
makso

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: максо със спиид ли е или не   максо със спиид ли е или не Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 4:28 pm

Съгласен съм да доиде админа да си праи квот иска Very Happy
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

ПисанеЗаглавие: Re: максо със спиид ли е или не   максо със спиид ли е или не Icon_minitimeЧет Мар 04, 2010 1:05 pm

максо престани от тук ти го казвам ! мн добре се знаем не ме карай да влизам с ГМ героя и да те хвана и да забравиш вече за такива сървари !
http://karamel4e.com/madhouse
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: максо със спиид ли е или не   максо със спиид ли е или не Icon_minitime

максо със спиид ли е или не
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Максо .. които вси4ки мразят

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
DarkWorld-Mu :: Хакове и Наказания-
Идете на: