DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Максо .. които вси4ки мразят

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
j1k1t0

Брой мнения : 3

Максо .. които вси4ки мразят Empty
ПисанеЗаглавие: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitimeВто Дек 22, 2009 8:15 pm

Така изкам да кажя за лошото поведение на "максо" във играта 1.во ако изка Админа може да влезе да попита си4ките игра4и и да си направи сметка колко го мразят и колко го оби4ат... сам се обеди Та главното което изкам да кажа е 4е днес преди малко ме оби на инвазия биех 2-ка тои доиде и ме киллна отидох пак да я бия пак ме килна и така 4 пъти и накрая ми зе бокса .. ето и снимка http://picbg.net/img.php?file=20a08c63df14e469.jpg Моля официално админа да обиколи серва и да пита игра4ите какво му е поведението ..
Върнете се в началото Go down
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitimeВто Дек 22, 2009 8:46 pm

КАЗАХ 135253523 ПЪТИ НЯМА НАКАЗАНИЕ ЗА КИЛОВЕ КАДЕТО И ДА СА ТЕ, ТОВА КОГА СА ТЕ УБИЛИ СЪЩО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ....нз за кой път го казвам Evil or Very Mad
makso

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitimeВто Дек 22, 2009 8:51 pm

Мхммм мойй снимката е мн готина ;]

А ти си най големия ботляк с който сам играл Му някога ^^

Как може да се оплакваш за килванее хаахаххааххааххаах.Ти ще ядеш там банн на 33 % щот псуваш не че го искам просто се васползвам ;]
Да ти е сладко.И да правиш акнкети дали ме харесвате или се ми е тая и на админа му е тая шот си играя по правилата нали това че ви бия

Ми да weeeeeee смешенн кат имам итеми по добри от теб замили се що аз ги имам а не ти тихо там играи си играта псуваи пак и да си хапнеш баннчето 1 седмица (sun)

bY:makso (YouR besT FrenD)

p.s.
Ще те бия още много ;]
Glematic

Glematic

ПисанеЗаглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitimeВто Дек 22, 2009 9:26 pm

Ами реално погледнато - ивазийте са на 3 часа, сега какво да ви спирам да се килвате и там ли? Та нали, ако го направя ще стане супер тъпо...максо те бие утре ти виждаш еди кой си зимаш му я ти. Забелязвам , че сте се научили все да ви е лесно...е в този сървар нищо не е лесно!
j1k1t0

Брой мнения : 3

ПисанеЗаглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitimeВто Дек 22, 2009 10:00 pm

казвам го защото ф някои сервери е забранено да се килва на инвазия ! ... максо а ти млакни да не казвам ти къф си нооб... я питаи серва си4ките мразят ...
Glematic

Glematic

ПисанеЗаглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitimeВто Дек 22, 2009 10:54 pm

Почва да ми писва...др сървари, др не знам си к'во...ми играй на др-те места Evil or Very Mad
тук е позволено да се биете навсякаде и по всяко време...но ти може да поиграеш на онези места на които пише ПВП и отдоло пише: "киловете са позволени само в арена"...хах.
Това са моите правила, не ви карам на сила да играте.
Дъжа се много добре със всички и който е питал нещо съм му казал, но това, че ви мързи да прегледате форума и правилата е друг въпрос.
Точка и тук от мен...не сте малоумни (поне така мисля), няма да повтарям още.
makso

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitimeСря Дек 23, 2009 2:43 pm

"Дъжа се много добре със всички и който е питал нещо съм му казал, но това, че ви мързи да прегледате форума и правилата е друг въпрос.
Точка и тук от мен...не сте малоумни (поне така мисля), няма да повтарям още."

Сагласен сам !! Винаги се е даржал добре на сичко отговаря както трябва и е ПраВ свикнали сте да ви е лесно аз ще ви го напрая ТРУДНО :]

"не сте малоумни (поне така мисля)" Как ше не са wee ^^

bY:makso
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

ПисанеЗаглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitimeСря Яну 20, 2010 5:28 am

абе тука некви страшни интриганти и умници се извъдихте Suspect как пък така го реши бе пич What a Face
http://karamel4e.com/madhouse
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят   Максо .. които вси4ки мразят Icon_minitime

Максо .. които вси4ки мразят
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» максо със спиид ли е или не

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
DarkWorld-Mu :: Хакове и Наказания-
Идете на: