| Максо .. които вси4ки мразят | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
j1k1t0
Брой мнения : 3 Join date : 22.12.2009
| Заглавие: Максо .. които вси4ки мразят Вто Дек 22, 2009 8:15 pm | |
| Така изкам да кажя за лошото поведение на "максо" във играта 1.во ако изка Админа може да влезе да попита си4ките игра4и и да си направи сметка колко го мразят и колко го оби4ат... сам се обеди Та главното което изкам да кажа е 4е днес преди малко ме оби на инвазия биех 2-ка тои доиде и ме киллна отидох пак да я бия пак ме килна и така 4 пъти и накрая ми зе бокса .. ето и снимка http://picbg.net/img.php?file=20a08c63df14e469.jpg Моля официално админа да обиколи серва и да пита игра4ите какво му е поведението .. | |
|
| |
Glematic
Брой мнения : 87 Join date : 16.12.2009
| Заглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят Вто Дек 22, 2009 8:46 pm | |
| КАЗАХ 135253523 ПЪТИ НЯМА НАКАЗАНИЕ ЗА КИЛОВЕ КАДЕТО И ДА СА ТЕ, ТОВА КОГА СА ТЕ УБИЛИ СЪЩО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ....нз за кой път го казвам | |
|
| |
makso
Брой мнения : 64 Join date : 19.12.2009
| Заглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят Вто Дек 22, 2009 8:51 pm | |
| Мхммм мойй снимката е мн готина ;]
А ти си най големия ботляк с който сам играл Му някога ^^
Как може да се оплакваш за килванее хаахаххааххааххаах.Ти ще ядеш там банн на 33 % щот псуваш не че го искам просто се васползвам ;] Да ти е сладко.И да правиш акнкети дали ме харесвате или се ми е тая и на админа му е тая шот си играя по правилата нали това че ви бия
Ми да weeeeeee смешенн кат имам итеми по добри от теб замили се що аз ги имам а не ти тихо там играи си играта псуваи пак и да си хапнеш баннчето 1 седмица (sun)
bY:makso (YouR besT FrenD)p.s. Ще те бия още много ;] | |
|
| |
Glematic
| Заглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят Вто Дек 22, 2009 9:26 pm | |
| Ами реално погледнато - ивазийте са на 3 часа, сега какво да ви спирам да се килвате и там ли? Та нали, ако го направя ще стане супер тъпо...максо те бие утре ти виждаш еди кой си зимаш му я ти. Забелязвам , че сте се научили все да ви е лесно...е в този сървар нищо не е лесно! | |
|
| |
j1k1t0
Брой мнения : 3 Join date : 22.12.2009
| Заглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят Вто Дек 22, 2009 10:00 pm | |
| казвам го защото ф някои сервери е забранено да се килва на инвазия ! ... максо а ти млакни да не казвам ти къф си нооб... я питаи серва си4ките мразят ... | |
|
| |
Glematic
| Заглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят Вто Дек 22, 2009 10:54 pm | |
| Почва да ми писва...др сървари, др не знам си к'во...ми играй на др-те места тук е позволено да се биете навсякаде и по всяко време...но ти може да поиграеш на онези места на които пише ПВП и отдоло пише: "киловете са позволени само в арена"...хах. Това са моите правила, не ви карам на сила да играте. Дъжа се много добре със всички и който е питал нещо съм му казал, но това, че ви мързи да прегледате форума и правилата е друг въпрос. Точка и тук от мен...не сте малоумни (поне така мисля), няма да повтарям още. | |
|
| |
makso
Брой мнения : 64 Join date : 19.12.2009
| Заглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят Сря Дек 23, 2009 2:43 pm | |
| "Дъжа се много добре със всички и който е питал нещо съм му казал, но това, че ви мързи да прегледате форума и правилата е друг въпрос. Точка и тук от мен...не сте малоумни (поне така мисля), няма да повтарям още."
Сагласен сам !! Винаги се е даржал добре на сичко отговаря както трябва и е ПраВ свикнали сте да ви е лесно аз ще ви го напрая ТРУДНО :]
"не сте малоумни (поне така мисля)" Как ше не са wee ^^
bY:makso | |
|
| |
NightHawk
Брой мнения : 69 Join date : 20.01.2010 Age : 33 Местожителство : Своге батка, Дренов
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Максо .. които вси4ки мразят | |
| |
|
| |
| Максо .. които вси4ки мразят | |
|