DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

имам проблем и незнам как да го отстраня

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
TheJackal

Брой мнения : 6

имам проблем и незнам как да го отстраня Empty
ПисанеЗаглавие: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeПон Фев 15, 2010 12:46 pm

Sad Всички игри ми вървят без никакав проблем . А Му-то не иска да върви . Изтеглех и друго МУ за да се обедядали е само от МУ Дарк но не нито едно МУ несхте да вярви . Тръгва но ми премига . Кажете как да го оправя ако някой знае ? Sad Sad Sad
Върнете се в началото Go down
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeПон Фев 15, 2010 8:12 pm

Дръпни някоя по-нова версия е така за проба и ми кажи дали пак го прави това.
TheJackal

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeПон Фев 15, 2010 8:27 pm

Изтеглех 1,05 и пак се получава сащата работа Sad
makso

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeВто Фев 16, 2010 1:43 am

С какъв комп си парамерти операц. сист.
Кай да знаем за кво става вапос ..

Щот ако си с Windows 95 нормално да прай така Razz
TheJackal

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeВто Фев 16, 2010 7:52 pm

Със Windows 7 съм 2ГБ рам всички други игри ми вървят нормално само МУ- тата не искат да тръгват Sad
Glematic

Glematic

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeВто Фев 16, 2010 8:18 pm

На 7-мицата не искат да тръгват нз защо или поне мои приятели, които са със нея имат този проблем. Освен да смениш ОС друго не мога да ти кажа
TheJackal

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeВто Фев 16, 2010 8:29 pm

Ех м....му стара . А на Vista дали ще тръгне?
makso

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeВто Фев 16, 2010 11:43 pm

Имам приятел но и на Vista му прай проблеми и не трагва Mad
Glematic

Glematic

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeЧет Фев 18, 2010 8:08 pm

Може би, но не давам никакви гаранций.
dinyo_89

Брой мнения : 11

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 12:53 am

Пак незнаете и приказвате бре аз сам на линдолс 7 и ми варви така че не е от това.................
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitimeЧет Мар 04, 2010 12:52 pm

единственото решение е да отидеш в Administrative Tools и от там да си направиш друг акаунт в PC , ако и така не става преинсталирай кошницата
http://karamel4e.com/madhouse
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: имам проблем и незнам как да го отстраня   имам проблем и незнам как да го отстраня Icon_minitime

имам проблем и незнам как да го отстраня
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Здр имам малак проблем
» офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!
» имам едно предловение
» Проблем
» Проблем

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите