Hero
Брой мнения : 17 Join date : 08.03.2010
| Заглавие: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Вто Мар 30, 2010 7:20 pm | |
|
Последната промяна е направена от Hero на Вто Мар 30, 2010 11:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
NightHawk
Брой мнения : 69 Join date : 20.01.2010 Age : 33 Местожителство : Своге батка, Дренов
| Заглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Вто Мар 30, 2010 9:15 pm | |
| пичага, проблема не е в сървар файловтете или прочие, просто си преинсталирай компа, и това ще се оправи, аз също го имам този проблем но при всяко 1 влизане и излизане от играта трябва да инасталирам МУ-то наново просто и с 2 думи - WINDOWSA който ти е на компа е боза ;] П.С - АКО ОБИЧАШ БЕЗ ОБИДНИ ДУМИ И РОГАТНИ ТУК И В ИГРАТА ! | |
|
Hero
| Заглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Вто Мар 30, 2010 11:15 pm | |
| | |
|
NightHawk
Брой мнения : 69 Join date : 20.01.2010 Age : 33 Местожителство : Своге батка, Дренов
| Заглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Сря Мар 31, 2010 9:47 am | |
| както казах и по горе трябва или да си преинсталираш щайгата и да и сложиш добра антивирусна (Nod 32) Например или пък да я изклучиш и да инасталираш играта наново, но това не е 100 % сигурно следващият път, като излезнеш и влезнеш в някоя друга игра и после се опиташ пак да влезнеш в МУ-то че ще ти тръгне... така че най добрият варянт е преинсталл на PC и се решава проблема, именно това се получава с тези бозави и кракнати Антивирусни | |
|
Hero
| Заглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Сря Мар 31, 2010 10:02 am | |
| - NightHawk написа:
- както казах и по горе трябва или да си преинсталираш щайгата и да и сложиш добра антивирусна (Nod 32) Например или пък да я изклучиш и да инасталираш играта наново, но това не е 100 % сигурно следващият път, като излезнеш и влезнеш в някоя друга игра и после се опиташ пак да влезнеш в МУ-то че ще ти тръгне... така че най добрият варянт е преинсталл на PC и се решава проблема, именно това се получава с тези бозави и кракнати Антивирусни
Преди малко успях да вляза в игра!!! Вчера си изтеглих NOD32 Smart Security и днес ми зареди лаунчера, само, че единствения проблем, който е незначителен, е че не ми зарежда страницата в лаунчера. Та проблема е бил от антивирусната, компа нямам излишни пари за преинстал, пък аз немога да преинсталирам.(Но наистина си е за преинсталиране ) Мерси все пак, че обърна внимание на темата! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! | |
| |
|