DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Hero

Hero

Брой мнения : 17

офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Empty
ПисанеЗаглавие: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!   офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeВто Мар 30, 2010 7:20 pm

ЗАЩО КАТО ЩРАКНА НА ЛАУНЧЕРА МИ ПОКАЗВА ТОВАААААААААААААААААА:

https://2img.net/r/ihimizer/img641/646/14664573.jpg

ПС: бях си изтеглил наново играта и я инстал наново след като спря сървъра ... пък ся ми праи проблеми .. е направо ми писна вече .. може да изкара човек извън релси ... все някви смотани бъгове и проблеми .. веднъж завинаги оправете сървъра, не да му е**** м***** ... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Последната промяна е направена от Hero на Вто Мар 30, 2010 11:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

ПисанеЗаглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!   офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeВто Мар 30, 2010 9:15 pm

пичага, проблема не е в сървар файловтете или прочие, просто си преинсталирай компа, и това ще се оправи, аз също го имам този проблем но при всяко 1 влизане и излизане от играта трябва да инасталирам МУ-то наново Smile просто и с 2 думи - WINDOWSA който ти е на компа е боза ;]

П.С - АКО ОБИЧАШ БЕЗ ОБИДНИ ДУМИ И РОГАТНИ ТУК И В ИГРАТА !
http://karamel4e.com/madhouse
Hero

Hero

ПисанеЗаглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!   офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeВто Мар 30, 2010 11:15 pm

NightHawk написа:
пичага, проблема не е в сървар файловтете или прочие, просто си преинсталирай компа, и това ще се оправи, аз също го имам този проблем но при всяко 1 влизане и излизане от играта трябва да инасталирам МУ-то наново Smile просто и с 2 думи - WINDOWSA който ти е на компа е боза ;]

П.С - АКО ОБИЧАШ БЕЗ ОБИДНИ ДУМИ И РОГАТНИ ТУК И В ИГРАТА !

окей съжелявам .. просто ме хваща яд вече за сървъра, че не се проверява пък е толкова як .. офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_smile

а защо преди 5 дни можех да играя .. сега не ? други сървъри ми тръгват ..

възможно ли е да е от лаунчера .. офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_question офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_question офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_neutral

EDIT: В нета пише, че антивирусната ми е изтрила изпълнимия файл, пък аз съм я изтрил. Имах AVG 9.0 ама тя неще и неще да се изтрие напълно останаха две папки с по 6-7 файла .. какво да направя, че да се изтрие пише ми "Уверете се, че дискът не е пълен и че файла не се записва или използва в момента" .. даже имах още няква антивирусна нешо с М антивир .. не се сещам и нея изтрих .. ама тая AVG не се маха! офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_evil офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_evil
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

ПисанеЗаглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!   офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeСря Мар 31, 2010 9:47 am

както казах и по горе трябва или да си преинсталираш щайгата и да и сложиш добра антивирусна (Nod 32) Например или пък да я изклучиш и да инасталираш играта наново, но това не е 100 % сигурно следващият път, като излезнеш и влезнеш в някоя друга игра и после се опиташ пак да влезнеш в МУ-то че ще ти тръгне... така че най добрият варянт е преинсталл на PC и се решава проблема, именно това се получава с тези бозави и кракнати Антивирусни
http://karamel4e.com/madhouse
Hero

Hero

ПисанеЗаглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!   офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_minitimeСря Мар 31, 2010 10:02 am

NightHawk написа:
както казах и по горе трябва или да си преинсталираш щайгата и да и сложиш добра антивирусна (Nod 32) Например или пък да я изклучиш и да инасталираш играта наново, но това не е 100 % сигурно следващият път, като излезнеш и влезнеш в някоя друга игра и после се опиташ пак да влезнеш в МУ-то че ще ти тръгне... така че най добрият варянт е преинсталл на PC и се решава проблема, именно това се получава с тези бозави и кракнати Антивирусни

Преди малко успях да вляза в игра!!! офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_smile офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_smile Вчера си изтеглих NOD32 Smart Security и днес ми зареди лаунчера, само, че единствения проблем, който е незначителен, е че не ми зарежда страницата в лаунчера. офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_smile Та проблема е бил от антивирусната, компа нямам излишни пари за преинстал, пък аз немога да преинсталирам.(Но наистина си е за преинсталиране офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_biggrin офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_biggrin )

Мерси все пак, че обърна внимание на темата! офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_wink
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!   офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!! Icon_minitime

офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Проблем
» Проблем
» Проблем с launchera
» Win7 проблем..
» Здр имам малак проблем

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите