DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Проблем с launchera

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Azsumwe

Брой мнения : 23

Проблем с launchera Empty
ПисанеЗаглавие: Проблем с launchera   Проблем с launchera Icon_minitimeСря Дек 23, 2009 10:47 pm

Първо добър вечер на всички ! Имам следния проблем ,когато изтегля играта от които и да било линк ланчера въобще го няма дефакто няма как да я пусна . Ако някои е имал същият проблем и го е оправил някакси моля за помощ не бих отказал съдействие и от админите . Много ми се играе и мн бих се радвал ако ми кажете как да си оправя проблема и то в най-скоро време Smile Мерси предварително и Весели Празници !!
P.S. Изключих анти-вирусната и лаунчера се появи влязох поиграх 5 мин и компа ми се рестартира (може би не от играта) както и да е Влизам пак цъкам на лаунчера и ми дава ерор че не е намерен о.О и изчезва . Разархивирах още 50 пъти ,но този път лаунчера въобще не се появи (все още съм с изключена анти-вирусна) Вече незнам какво да правя. Моля помогнете
Върнете се в началото Go down
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

Проблем с launchera Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Проблем с launchera   Проблем с launchera Icon_minitimeЧет Дек 24, 2009 11:39 am

Изкл. антивирусната и го дръпни тогава.
Върнете се в началото Go down

Проблем с launchera
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Проблем
» Проблем
» Win7 проблем..
» офффффффффффффф ПРОБЛЕМ!!!!!!!!!!!!!
» Здр имам малак проблем