DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

1 Омоляване на админа

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
makso

Брой мнения : 64

1 Омоляване на админа Empty
ПисанеЗаглавие: 1 Омоляване на админа   1 Омоляване на админа Icon_minitimeСря Фев 03, 2010 11:19 pm

Админе може ли да UnBann back2me разбрах и аз ,че е бил хак ,но обещтавам че няма да е.

Гледай го.

МНОГО ТЕ МОЛЯЯ
Върнете се в началото Go down
mightyone

Брой мнения : 48

ПисанеЗаглавие: Re: 1 Омоляване на админа   1 Омоляване на админа Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 11:02 am

няма да е зле и ти да спреш твоя да не плачеш после
makso

ПисанеЗаглавие: Re: 1 Омоляване на админа   1 Омоляване на админа Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 3:37 pm

PhaPHaPHapHpAhahppAHpa

кво сам дупил бе газар аре да те видя кат си осторумен

АДМИНА ДА МИ ПРОВЕРИ АCCто да видим cheers
mightyone

ПисанеЗаглавие: Re: 1 Омоляване на админа   1 Омоляване на админа Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 3:41 pm

еи неграмотен нооб каде пище за дупене ма галфон "че е бил хак" виж кво си написал ма ламер смотан ХАК аз казах да спреш тоя ма нещасно детенце тоя спиид ще ти го завра в газа сополанко ясно ли ти е писнало ми е от памперси дето само се прават ае малчи си там кретен
makso

ПисанеЗаглавие: Re: 1 Омоляване на админа   1 Омоляване на админа Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 4:11 pm

Грозен каде как и защо?

Каф спеед те мъчи теб кво си ме снимал да да видя как излгежда спееда че си ебало майката ?!

Аз ли сам ви криф че кат ви бия и незнаете от каде умирате това не се нарича спеед а лаг или наебам комп bounce

амааха ще ви еба в ботовете сичките хак сам бил дупил сам още кво правя ? Дайте измислете още нещо да ме баннат ма и да ме баннат ще си направя нов герои и пак ще ядете шамари .

bY:makso

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
mightyone

ПисанеЗаглавие: Re: 1 Омоляване на админа   1 Омоляване на админа Icon_minitimeСъб Фев 20, 2010 4:16 pm

еи кривак неми обеснявай ти на мене не играя от вчера за да знам кое може и кое неможе така че си трай и ела да вида как ме биеш

BY:AncienT
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

ПисанеЗаглавие: Re: 1 Омоляване на админа   1 Омоляване на админа Icon_minitimeЧет Мар 04, 2010 1:06 pm

малки недоразвити олигофренчета
http://karamel4e.com/madhouse
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: 1 Омоляване на админа   1 Омоляване на админа Icon_minitime

1 Омоляване на админа
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-