stenli
Брой мнения : 2 Join date : 12.03.2010
| Заглавие: До Админа !!!! Пет Мар 12, 2010 3:17 pm | |
| Защо след като направих 29 рес ми изчезнаха някои итеми от куфара.Повтарям от куфара.И сам на 100% убеден че преди да ресна ги сложих там.И не ми се иска пак да ми се случи.Ако има вариант да си върна итемите моля да ми го кажете. | |
|
NightHawk
Брой мнения : 69 Join date : 20.01.2010 Age : 33 Местожителство : Своге батка, Дренов
| Заглавие: Re: До Админа !!!! Пет Мар 12, 2010 11:54 pm | |
| хм.. тези итеми от кога са ти ? от кой ги взе ?! колко време са в теб ? и напълно ли си сигурен дали си ги сложил там ? спецялно на мен това не ми се е случвало | |
|
stenli
Брой мнения : 2 Join date : 12.03.2010
| Заглавие: sajelqvam za latinicata no nqmam phonetika a v momenta sam na tymnp :D Сря Мар 17, 2010 1:07 am | |
| Taka .. tova hero det mi iz4eznaha itemite mi go podariha na 23 res. I ne znam ot kade sa doshli tezi itemi.Vsi4ko mi beshe na gotovo.I da obeden sam 4e gi slojih v kufara pyk i do men imashe 4ovek v tozi moment i toi vidq kak gi slagam tam.Zashtoto se 4udeshe zashto go pravq i az mu obqsnih.A zashto iz4eznaha ideq si nqmam.No me e qd zashtoto sega ne moga da si sabera celiqt set . :S:S I ne si mislete 4e nqkoi moje da gi e otkradnal - 1vo - zashtoto si4ko stana mn byrzo - -2ro - Samo az znam parolata. I PAK SE IZVINQVAM ZA LATINICATA NO V MOMENTA NQMAM VYZMOJNOST DA PISHA NA BG. | |
|
NightHawk
Брой мнения : 69 Join date : 20.01.2010 Age : 33 Местожителство : Своге батка, Дренов
| Заглавие: Re: До Админа !!!! Сря Мар 17, 2010 11:22 pm | |
| според мен единственото обяснение е , ако админа е пуснал Search Dupe item's да са били дупени и евентуално да са премахнати... но дори и това да е така , тъй като тази програма директно баннва даденото ацц, как не си баннат на това се чудя | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: До Админа !!!! | |
| |
|