DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

До Админа !!!!

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
stenli

Брой мнения : 2

До Админа !!!! Empty
ПисанеЗаглавие: До Админа !!!!   До Админа !!!! Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 3:17 pm

Защо след като направих 29 рес ми изчезнаха някои итеми от куфара.Повтарям от куфара.И сам на 100% убеден че преди да ресна ги сложих там.И не ми се иска пак да ми се случи.Ако има вариант да си върна итемите моля да ми го кажете.
Върнете се в началото Go down
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

До Админа !!!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: До Админа !!!!   До Админа !!!! Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 11:54 pm

хм.. тези итеми от кога са ти ? от кой ги взе ?! колко време са в теб ? и напълно ли си сигурен дали си ги сложил там ? спецялно на мен това не ми се е случвало study
http://karamel4e.com/madhouse
stenli

Брой мнения : 2

До Админа !!!! Empty
ПисанеЗаглавие: sajelqvam za latinicata no nqmam phonetika a v momenta sam na tymnp :D   До Админа !!!! Icon_minitimeСря Мар 17, 2010 1:07 am

Taka .. tova hero det mi iz4eznaha itemite mi go podariha na 23 res. I ne znam ot kade sa doshli tezi itemi.Vsi4ko mi beshe na gotovo.I da obeden sam 4e gi slojih v kufara pyk i do men imashe 4ovek v tozi moment i toi vidq kak gi slagam tam.Zashtoto se 4udeshe zashto go pravq i az mu obqsnih.A zashto iz4eznaha ideq si nqmam.No me e qd zashtoto sega ne moga da si sabera celiqt set . :S:S I ne si mislete 4e nqkoi moje da gi e otkradnal - 1vo - zashtoto si4ko stana mn byrzo - -2ro - Samo az znam parolata. I PAK SE IZVINQVAM ZA LATINICATA NO V MOMENTA NQMAM VYZMOJNOST DA PISHA NA BG.
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

До Админа !!!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: До Админа !!!!   До Админа !!!! Icon_minitimeСря Мар 17, 2010 11:22 pm

според мен единственото обяснение е , ако админа е пуснал Search Dupe item's да са били дупени и евентуално да са премахнати... но дори и това да е така , тъй като тази програма директно баннва даденото ацц, как не си баннат Smile на това се чудя
http://karamel4e.com/madhouse
Sponsored content

До Админа !!!! Empty
ПисанеЗаглавие: Re: До Админа !!!!   До Админа !!!! Icon_minitime

До Админа !!!!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» до Админа