DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Предложение

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
mightyone

Брой мнения : 48

Предложение Empty
ПисанеЗаглавие: Предложение   Предложение Icon_minitimeНед Дек 20, 2009 7:28 am

Значи преложението ми е да несе вижда статса на геройте от саита като натиснеш на името им при положение че сърсъра е на макс рес,не изкам като стана макс и сичко останало да е с моя статс секи да си разпределя точките както смята за добре не да ми копират само.

Другото което е инвазиите да са много по яки като казвам много по яки имам впредвид герой на 50 реса да може да бие +5 герой на 40 +4 герой на 30 +3 герои на 20 +2 герой на 10 +1

Да се направи и 1 итем които да пада много рядко и да е много ценен който ние играчите да сабираме нещо от рода на рена или стоне и админа да прави търгове за този итем търговете ще вклучват итеми който не падат в съвръра говоря за итеми с повече опции примерно рате дд и реф сущо може на търга примерно ти да дадеш на админа итем + заплащане от ценния итем и той да ти го напражи на +11 ако ти е на +9 и те е страх да си го въртиш сам или да му адне някоя бонус опция обаче сичко това да е много трудно постижимо смисал дропа на итема да е много малак да речем 1-2 на рес а цената на итемите от турга да са доста високи говорим за 3 може и 4 цифрени суми

Също така неможе ли да се промени и зен системата за рес от 1-100 рес да стане нещо подобно на това от 100 до 201 защото малко несправедливо ми се вийда герои на 50 реса да се реска с зен за 1-2 реса едно е да събереш 100к зен с герои 1 рес друго е да го сабереш с герои 50 реса
Върнете се в началото Go down
makso

Брой мнения : 64

Предложение Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Предложение   Предложение Icon_minitimeНед Дек 20, 2009 11:33 am

Значи като станеш 50 реса стаца се скрива ;]

А от толкова силни инвази какаф е смисала?
Това значи че до 50ти рес ще ходим голи.Идеята не ме кефи. Razz

Това с рядките борни го има (Bh set, Scorpion set,Chaos set,[за Lycantropos не сам зигурен дали не пада от +4]Mytos set) това са сетовете.
Рядки оръжия (Steel,Mytos sword,SC bow,Iron staff,Megaterion mace) [маи не се пише така ^^].

Аммм.. това е хубаво,но с зен да е по реалистично. Idea
Примерно надава не админа казва някои от по горе изброените итеми и казва парвоначаллна цена 300 мил.
Може и на дядо коледа да се направи малко ;] santa

Това с ресовете си е eXtra ;] Друго нямам cheers

bY:makso
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

Предложение Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Предложение   Предложение Icon_minitimeНед Дек 20, 2009 12:04 pm

До автора на темата - ти май не знаеш как стоят нещата точно Very Happy ... както каза максо от 50 рес статса се скрива, а ако кажеш сега, че 50 рес е късно няма да го приема по простата причина, че и да ти копнат статса до 50 рес чудо голямо. Точно след 50 рес почват да си преебават статса Smile
Инвазиите - 1 - без рес няма да бутнеш, някаде 2,3 рес...2,3 също са доста по-силни, а да не говоря за 4 и 5 (специално на 30к агилити и около 2,3к кръв 5-цата ме е сваляла - прави си изводите)
И всичко е направено с цел да нямате всичко нужно още на 30 реса примерно, а стел, айрън, митос, скорпион боу, както и последните сетове за съответните класове не падат от инвазийте, а само от спондове (давиас, атланс най-вече, но на други места също).
Евент ЩЕ има казах го, но още ви е рано, а от мен не чакайте да ви дигна итем от 9 на 11, ще има евенти и за оръжия, и за сетове, за всичко бъдете спокойни santa
makso

Брой мнения : 64

Предложение Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Предложение   Предложение Icon_minitimeНед Дек 20, 2009 12:17 pm

Яхуууууууу мнн обичам Дядо Коледаааа ;] cheers
о0о0 дали ще е тук и Дядо Мраз пяндурника drunken

Idea
Помисли за надаването ;]

bY:makso
Sponsored content

Предложение Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Предложение   Предложение Icon_minitime

Предложение
Върнете се в началото