DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

имам предложение за вашият сървър

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
DIEL

Брой мнения : 5

имам предложение за вашият сървър Empty
ПисанеЗаглавие: имам предложение за вашият сървър   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeВто Мар 16, 2010 3:30 pm

имам предложение за вашият сървър . предлагам ви услуги за графичен дизайн на сайта както и да ви оправя форума искам само 1 услуга моля потърсете ме на скайп : diel_kiko
Върнете се в началото Go down
Hero

Hero

Брой мнения : 17

ПисанеЗаглавие: Re: имам предложение за вашият сървър   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeСря Мар 17, 2010 10:33 am

Пич ти хубаво предлагаш нов дизайн на сайта и форума, ама нашия проблем е в това, че играчите изчезнаха .. ако можеш да привлечеш някой друг MU фен, ще помогнеш. Wink
DIEL

ПисанеЗаглавие: imam   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeСря Мар 17, 2010 8:00 pm

im,am 2 foruma .... za muonline ediniq s koito e s 1000 regove moga izmislq specialna reklama ako i admina mi pomogne chakam da me potursi na diel_kiko skype
Hero

Hero

Брой мнения : 17

ПисанеЗаглавие: Re: имам предложение за вашият сървър   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeЧет Мар 18, 2010 9:12 pm

Много хубаво, че си решил да помогнеш, но едва ли скоро някой ще ти отговори! Neutral
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: имам предложение за вашият сървър   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeПет Мар 19, 2010 12:46 pm

Пари за подобни неща няма да дам

.
DIEL

ПисанеЗаглавие: .............   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeНед Мар 21, 2010 6:47 pm

az ne iskam pari iskam savsem malka usluga skype : diel_kiko
DIEL

ПисанеЗаглавие: ............. ne iskam pari   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeНед Мар 21, 2010 6:47 pm

az ne iskam pari iskam savsem malka usluga skype : diel_kiko
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

ПисанеЗаглавие: Re: имам предложение за вашият сървър   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeПон Мар 22, 2010 11:57 pm

като е съвсем малка, кажи я тук, така или иначе админа ще прецени What a Face
http://karamel4e.com/madhouse
DIEL

ПисанеЗаглавие: .........   имам предложение за вашият сървър Icon_minitimeВто Мар 23, 2010 2:14 pm

не е итеми не е пари не е права и нищо такова Wink споко ще говоря с когото трябва за това
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: имам предложение за вашият сървър   имам предложение за вашият сървър Icon_minitime

имам предложение за вашият сървър
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Защо няма сървър?
» Имам ПРОБЛЕМММ
» Здр имам малак проблем
» имам едно предловение
» предложение

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите