DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Смешна тема :lol:

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
mightyone

Брой мнения : 48

Смешна тема :lol: Empty
ПисанеЗаглавие: Смешна тема :lol:   Смешна тема :lol: Icon_minitimeНед Фев 28, 2010 5:08 pm

Ако си ламер,ако си нооб,ако си ретард,ако сега започваш да играеш и си търсиш гилд заповядай в CreativE сички клошарчета сме тука мотото на гуилда ни е "в CreativE отиди и към комуната се присъедини" Laughing гуилд осигорява всякакви привилегии
1во-ако някой те бие... оплачи се на гуилда ние ще го откаем от сървара защото сме с 100 реса над него
2ро-ако бавно намираш инвазията... ще ти дадем спиид хак ние сме прота
3то- ако сички сме онлине сичко ти е позволено щото ние сме най яките
4то- ако ти трябва зен... иди клошари на тия който неса в гилда ни те са слабаци
5то последно и най важно- ако случайно попаднеш на AncienT и си имаш проблеми с него оплачи се на гилда ние ще го занулим с думи и заплахи Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото Go down
Azsumwe

Брой мнения : 23

ПисанеЗаглавие: Re: Смешна тема :lol:   Смешна тема :lol: Icon_minitimeНед Фев 28, 2010 5:43 pm

Много правилно между другото Very Happy
mightyone

ПисанеЗаглавие: Re: Смешна тема :lol:   Смешна тема :lol: Icon_minitimeВто Мар 02, 2010 11:44 am

боже боже даите го тоя Главореза ня някои който знае как се играе бе вал ме е да го гледам тоя вече срам ме е да го бия нз зен ли да му сабирам итеми ли да му давам да го рескам ли нз вече

верно и аз съм ламр ама чак пак толкова ли няма ли кой да ме килне веднай поне бати ламерите
makso

Брой мнения : 64

ПисанеЗаглавие: Re: Смешна тема :lol:   Смешна тема :lol: Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 12:15 am

Тос пак ми се вкарва в някви странни фиулми ^^

bY:makso
mightyone

ПисанеЗаглавие: Re: Смешна тема :lol:   Смешна тема :lol: Icon_minitimeПет Апр 02, 2010 1:24 pm

ти па и ти си бая забавен Laughing
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Смешна тема :lol:   Смешна тема :lol: Icon_minitime

Смешна тема :lol:
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
DarkWorld-Mu :: Общ форум-
Идете на: