DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

какво е това с itemite

Go down 
+4
valerko
Glematic
mightyone
redman
8 posters
АвторСъобщение
redman

Брой мнения : 2

какво е това с itemite Empty
ПисанеЗаглавие: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 9:12 am

как може да не падат mytos stell iron i nai silnite setove при положение че те са нещата които най-много харесват на хората и поне ако не от вокс да падат по често те ся на ден ако падне 1 е много голям касмет надявам се админа се погрижи
Върнете се в началото Go down
mightyone

Брой мнения : 48

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeПон Яну 11, 2010 6:39 pm

аиде нема нужда
redman

Брой мнения : 2

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeВто Яну 12, 2010 1:24 am

какво няма нужда 1 mytos е паднал до ся пак вече има herota над 30 resa
mightyone

Брой мнения : 48

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeВто Яну 12, 2010 2:52 am

аз съм 12 пък несъм видял още екс от тия де ги изброй пък неса оплаквам така че ае чупка
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeВто Яну 12, 2010 2:29 pm

Така ще остане, за последно го казвам
valerko

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeСря Яну 13, 2010 10:25 am

аз имам митос меч така , че те искам тих
NightHawk

NightHawk

Брой мнения : 69
Местожителство : Своге батка, Дренов

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeСря Яну 20, 2010 5:16 am

я малко земете се успокойте ! много свикнахте на готово и ви беше лесно нали? боже боже.... Я за тези който малко повечко помнят подобията на този сървар да си спомнят ако изобщо знаят за lamersland-a .... там не падаха такива екстри от боксове, хората се мъчеха за тях и си ги изкарваха, лично аз съм висял в продължение на 2 седмици без да излизам от atlans за да ми падне нещо по добро Smile и не само аз, доста хора правеха това, даже съм склонен да кажа че там повече се килвахме кой да седи и да чака итема отколкото по инвазии или за SK-тата .... просто който търси намира.. това е !
Има и още нещо , онзи ден като почнах биех си в атланс падна ми Chaos Iron Staff luck add 8 excell dmg rate .... това не бях го виждал до сега, да дропва excell item на земята с luck... cyclops както и да е израдвах му се но малко по късно вече ме имаха за дясната ръка на Админа и според повечето хора беше "аднат" , така че админе земи постарай и махни тоя дроп с luck че туко виж ми падне още нещо хубаво и ще взема да получа сърцетуп Very Happy
http://karamel4e.com/madhouse
Naglia

Naglia

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeСря Яну 20, 2010 10:01 pm

Много ми е интресно как падат ексл. итеми с лък на мелетата. Такова нещо няма!!
Ако си спомняш играчо в ДаркУрал пак излезна със същото,че ти е паднал стил с лък на меле, а се оказа,че си ГМ.. Така че според мен няма никакъв смисъл да си спамиш и да се фукаш за "падналия ти итем с лък" в атланс.Защото ексл. предмети с лък не падат на мелетата Smile)) affraid
NightHawk

NightHawk

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeЧет Яну 21, 2010 1:25 am

може да съм бил ГМ но именно този итем ми падна в атланс с ЛЪК ! малко късно го видях, трябваше да го снимам за да ви докажа че беше с лък итема Smile незнам дали пада или не , но явно пада щом го имам !
Naglia

Naglia

Брой мнения : 7

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeЧет Яну 21, 2010 6:43 am

Еми Снимай го да го видиме и Ние Smile Shocked
Azsumwe

Брой мнения : 23

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeЧет Яну 21, 2010 7:22 am

Толкова предмети паднаха в атланс (не само оръжия) и нито едно няма лък , как пък точно тоя стаф ще е с лък ?? confused confused
NightHawk

NightHawk

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeЧет Яну 21, 2010 2:53 pm

не питай мен ! питай админа What a Face
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeПон Яну 25, 2010 11:50 am

Абе няма такива неща др път...и к'во пищите само. Паднал му е стаф, паднал му е стел или каквото и да е...здраве да е, има късмет. 1-то бк, което имаше стел пак беше мой приятел за вас, утре на някое см ще му падне част от чаос сет с рейт и пак ше ми е приятел...абе я .... (да не псувам сега). Найт отново е прав, че в стария и за мен велик ламерс атланс беше място за биене дори за герои над 150 реса. Искаш да имаш стаф,меч,лък...ами като искаш ще киснеш в атланс. Това са силни итеми и трябва да бъдат оценени и този който ги има да е един вид горд с това, защото е рядък итем. И дори в ламерса, който беше сървар с много хора имаше см-та със айръни, те също бяха малко, а тези, които имаха айрън с лък бяха 2 или 3 (не помня, одавна беше), тези пък, които имаха айрън на 11 бяха просто фенове, които или дигаха на 11 или не играеха. Ако сте свикнали всичко да е на готово ходете във някой фън и преди го казах. За спаундовете важи също...някви ламерчета, които играят от 1 ден ми пишат, че нямало каде да бият и не дигали а имат 5 часа геймплей Shocked ... особено пък см което ми пише, че иска 3 ск...3 ск няма да има никога, а см-тата може да рескат без да се мяркат в арена (нориа,икарус). Вземете се стегнете малко и престанете да пискате, ако си играч винаги ще рескаш, ще имаш итеми и т.н.
п.с. - само 8 8, ако наистина е зле ще го оправя и все пак имате 2 скта. Това е за сега. Exclamation
gangsta11

Брой мнения : 12

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeСря Фев 24, 2010 8:31 pm

админе направи такива итеми като steel, mythos, iron, baphomet set, chaos set, mythos set да падат от някакав бокс или да падат по често се пак тва му е интересното на тая версия. аз лично сигурно и много други я играят точно заради това . колко хора имат chaos итем ??? скоро няма да има никой в игра !!!
NightHawk

NightHawk

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeЧет Мар 04, 2010 1:01 pm

Ба ! Вие глупавили сте тъпи ли сте малооумни ли сте смотани ли сте горзни ли сте ?! КАЗА СЕ ВЕДНАЖ ПО СИЛНИТЕ ИТЕМИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ГИ ИЗКАРАШ.. НЕ ДА ЗАЦИКЛИШ 1 ДЕН И ВЕЧЕ ДА ГИ ИМАШ ОТ БОКС !
gangsta11

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeНед Мар 07, 2010 8:04 pm

точно ти нямаш думата... имаш МГ 8 реса и не си влизал в сървара кой знае от кога може да се каже че не играеш а навсякаде се месиш такаче ЗАТВОРИСИ УСТАТА !!!
NightHawk

NightHawk

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeСря Мар 10, 2010 8:41 pm

хахах Smile това дали имам герой в сървара няма значение Smile отностно това че се меся тук там също няма значение Smile 1-во не си човека който ще ми казва какво ще правя, 2-ро прегледай се разпитай тук там кой съм и имам ли некъф опит в тая шибана игра и тогава ми говори некфи тъпизми Smile айде бягай на училище да се доразвиеш !
gangsta11

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 6:01 pm

1. това дали играеш в сървара има доста голямо значение немошеш да вземаш отношение по такива теми след като не играеш в сървара .
2.НЕ ме интерасува кой си ако ще админ да си, ако ще 999999 години MU да играеш ...
NightHawk

NightHawk

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitimeПет Мар 12, 2010 11:51 pm

пич задръж си комплексите ако обичаш, не ти е мястото тука да се изявяваш и да показваш къф ботляк си Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: какво е това с itemite   какво е това с itemite Icon_minitime

какво е това с itemite
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» За Какво служи това ??

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
DarkWorld-Mu :: Общ форум-
Идете на: