| ............... ;x | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
makso
Брой мнения : 64 Join date : 19.12.2009
| Заглавие: ............... ;x Вто Дек 29, 2009 2:07 am | |
| | |
|
| |
Azsumwe
Брой мнения : 23 Join date : 23.12.2009
| Заглавие: с Вто Дек 29, 2009 1:05 pm | |
| Пич 1 во на колко години си ? За Какъв се мислиш ,за най великия играч ли ? И какво само пускаш снимки тук за най-малкото веднага към админа се обръщаш (като към мама ) Като си толкова силен защо не си решаваш тези проблеми сам, а постоянно занимаваш админа с глупости ? Нали си всемоГЪЗщ , ти си "шефчето","бияча" ала бала някви такива глупости ?!?! Аз мисля ,че си под 14 играеш за 1 ви път МУ и са мислиш ,че си много як . Но нали знаеш ,че които се смее последен се смее най-добре. П.С. Мисля ,че 80% от играчите последно ще се смеят на ТЕБ !!! | |
|
| |
w0nder
Брой мнения : 5 Join date : 27.12.2009
| Заглавие: Re: ............... ;x Вто Дек 29, 2009 1:15 pm | |
| makso не си за тоя сървър както ти си 12-13 годишен така и админа няма 16 съм сигурен , че ти ходи по ъкъла тоя сървар се превърна в децка градина в крайна сметка това е игра и трябва да се играе за кеф не някакви деца да се правят на силни и недостижими тука пред монитора с техния живот там 25/7 не стават да играят МУ ама защо се е превърнал в децка градина тоя сървар е ясно нещата тръгват винаги най-отгоре ,който може да схване ще ме подкрепи.АДМИНА СПРИ ДА ТОЛЕРИРАШ НЯКАКВИ ДЕЦА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМ УГАЖДАШ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ СА ТЕБЕ. | |
|
| |
makso
| Заглавие: Re: ............... ;x Вто Дек 29, 2009 2:15 pm | |
| Приятели права нарочно ако не сте разбрали боли ме фара че ще ви баннат заради това просто ми се правите на играчи за това иначе и аз съм протиф пова :]
мн добре знаете че само ви бия ... СМЕШКИ | |
|
| |
Azsumwe
Брой мнения : 23 Join date : 23.12.2009
| Заглавие: x Вто Дек 29, 2009 2:22 pm | |
| Май се потвърждава ,че си под 12 , та ти една СМИСЛЕНО изречение неможеш да създадеш ве човек . Трябваше да ти прочета 10 пъти поста ,за да добия няква малка представа какво си искал да напишеш ... А и това с биенето май ти си смешен ,но то ще се разбере по натам Лек ден от мен П.С. Аха значи другите се правят на играчи, а ти на какво се правиш ,че немога да схвана о.О | |
|
| |
makso
| Заглавие: Re: ............... ;x Вто Дек 29, 2009 4:26 pm | |
| Не ме ебе кво си мислиш мисли квото искаш !
(аиде не го обращайи на чат)
Ако иска ми кажеш нещо кажи ми го в му-то | |
|
| |
Glematic
Брой мнения : 87 Join date : 16.12.2009
| Заглавие: Re: ............... ;x Вто Дек 29, 2009 6:04 pm | |
| На 19 съм - до този който се интересува И к'ва обида е да те заеба в ламера....под обида имам предвид - педал, маика ти деба, педерас , нещо на расова основа и т.н. ... а и ти самият не си мн добра душа като гледам хах...погледни себе си не виждаш ли че целия сървар те мрази...сам си си го направил. Например този др-я който си постнал - ей т'ва е обида...има разлика. | |
|
| |
DieX
Брой мнения : 4 Join date : 02.01.2010
| Заглавие: ................;x Съб Яну 02, 2010 7:32 pm | |
| Тоя освен да краде Никове за друго не го бива два ника ми открадна тъп е да си измисли негов!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (makso)Оставете го детето нека да си мисли че играе играта МУ | |
|
| |
Glematic
Брой мнения : 87 Join date : 16.12.2009
| Заглавие: Re: ............... ;x Съб Яну 02, 2010 9:22 pm | |
| Дреме ти пич И моля те за малко по-сдържано изказване тук. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: ............... ;x | |
| |
|