DarkWorld-Mu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
DarkWorld-Mu

DarkWorld-Mu forum

ИндексИндекс  Последни снимкиПоследни снимки  ТърсенеТърсене  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

............... ;x

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
makso

Брой мнения : 64

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: ............... ;x   ............... ;x Icon_minitimeВто Дек 29, 2009 2:07 am

Върнете се в началото Go down
Azsumwe

Брой мнения : 23

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: с   ............... ;x Icon_minitimeВто Дек 29, 2009 1:05 pm

Пич 1 во на колко години си ? За Какъв се мислиш ,за най великия играч ли ? И какво само пускаш снимки тук за най-малкото веднага към админа се обръщаш (като към мама ) Като си толкова силен защо не си решаваш тези проблеми сам, а постоянно занимаваш админа с глупости ? Нали си всемоГЪЗщ , ти си "шефчето","бияча" ала бала някви такива глупости ?!?! Аз мисля ,че си под 14 играеш за 1 ви път МУ и са мислиш ,че си много як . Но нали знаеш ,че които се смее последен се смее най-добре.
П.С. Мисля ,че 80% от играчите последно ще се смеят на ТЕБ !!!
w0nder

w0nder

Брой мнения : 5

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ............... ;x   ............... ;x Icon_minitimeВто Дек 29, 2009 1:15 pm

makso не си за тоя сървър както ти си 12-13 годишен така и админа няма 16 съм сигурен , че ти ходи по ъкъла тоя сървар се превърна в децка градина в крайна сметка това е игра и трябва да се играе за кеф не някакви деца да се правят на силни и недостижими тука пред монитора с техния живот там 25/7 не стават да играят МУ ама защо се е превърнал в децка градина тоя сървар е ясно нещата тръгват винаги най-отгоре ,който може да схване ще ме подкрепи.АДМИНА СПРИ ДА ТОЛЕРИРАШ НЯКАКВИ ДЕЦА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМ УГАЖДАШ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ СА ТЕБЕ.
makso

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ............... ;x   ............... ;x Icon_minitimeВто Дек 29, 2009 2:15 pm

Приятели права нарочно ако не сте разбрали боли ме фара че ще ви баннат заради това просто ми се правите на играчи за това иначе и аз съм протиф пова :]

мн добре знаете че само ви бия ... СМЕШКИ
Azsumwe

Брой мнения : 23

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: x   ............... ;x Icon_minitimeВто Дек 29, 2009 2:22 pm

Май се потвърждава ,че си под 12 , та ти една СМИСЛЕНО изречение неможеш да създадеш ве човек . Трябваше да ти прочета 10 пъти поста ,за да добия няква малка представа какво си искал да напишеш ... А и това с биенето май ти си смешен ,но то ще се разбере по натам Smile Лек ден от мен
П.С. Аха значи другите се правят на играчи, а ти на какво се правиш ,че немога да схвана о.О
makso

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ............... ;x   ............... ;x Icon_minitimeВто Дек 29, 2009 4:26 pm

Не ме ебе кво си мислиш мисли квото искаш !

(аиде не го обращайи на чат)

Ако иска ми кажеш нещо кажи ми го в му-то
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ............... ;x   ............... ;x Icon_minitimeВто Дек 29, 2009 6:04 pm

На 19 съм - до този който се интересува
И к'ва обида е да те заеба в ламера....под обида имам предвид - педал, маика ти деба, педерас , нещо на расова основа и т.н. ... а и ти самият не си мн добра душа като гледам хах...погледни себе си не виждаш ли че целия сървар те мрази...сам си си го направил.
Например този др-я който си постнал - ей т'ва е обида...има разлика.
DieX

Брой мнения : 4

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: ................;x   ............... ;x Icon_minitimeСъб Яну 02, 2010 7:32 pm

Тоя освен да краде Никове за друго не го бива два ника ми открадна тъп е да си измисли негов!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (makso)Оставете го детето нека да си мисли че играе играта МУ
Glematic

Glematic

Брой мнения : 87

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ............... ;x   ............... ;x Icon_minitimeСъб Яну 02, 2010 9:22 pm

Дреме ти пич Wink И моля те за малко по-сдържано изказване тук.
Sponsored content

............... ;x Empty
ПисанеЗаглавие: Re: ............... ;x   ............... ;x Icon_minitime

............... ;x
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
DarkWorld-Mu :: Хакове и Наказания-
Идете на: